سن بیداری جنسی کودکان
متأسفانه بعضی از والدین، برهنگی را با تمدن اشتباه می گیرند و فکر می کنند که هر چه برهنه تر باشند متمدن تر هستند. در حضور فرزندان پسر و دختر خود به صورت عریان و نیمه عریان حاضر می شوند. برخی از آن ها فکر می کنند با این کار، حساسیت جنسی فرزندانشان کم خواهد شد و چشم فرزندشان از دیدن صحنهها پر خواهد شد. در صورتی که 3 تا 4 سالگی، سن بیداری جنسی و تشکیل خاطرات در ذهن کودکان است و در 5 تا 7 سالگی، کودکان، وقتی با بدن برهنه والدین مواجه می شوند، کنجکاو می شوند که بدن آن ها چه ویژگی هایی دارد و همین ممکن است خطرآفرین و نگران کننده باشد.
بیداری جنسی
در دوران شیر خوارگی و خصوصاً نوزادی، کودک خود را از مادرش جدا نمی بیند. به نحوی که خود و مادر را موجود واحدی می بیند. کودک آن چنان خود را به مادر نزدیک می بیند که وقتی سینه مادر را می مکد احساس می کند، دارد مادرش را می خورد. مطالعه این مطلب که برگرفته از کتاب های نقش مادر در تربیت نوشته دکتر علی قائمی، اسلام و تربیت کودکان نوشته دکتر احمد بهشتی، مسائل جنسی کودکان نوشته دکتر مجتبی امین زاده است به خوانندگان پیشنهاد میشود.
در دوران طفولیت، دیدن یا لمس کردن سینه مادر، پاسخ های مکیدن را در کودک پدید می آورد که می توان این خواسته را با شیر دادن به کودک، ارضا کرد. اما در دوران کودکی، سه تا چهار سالگی به بعد دیدن پدر یا مادر برهنه، بر انگیخته شدن و تحریک و میل جنسی کودک را سبب می شود که به هیچ وجه نمی توان در یک زمینه کودک را ارضا کرد. آرایش و لباس های نمیه عریان در هفته تا دو بار کافی است ولی آراستگی باید همیشگی باشد. حالا اگر فرزندان زیر هفت سال هستند این نوع آرایش و پوشش مشکلی ایجاد نمی کند. زیرا غرایز جنسی در بچه های زیر هفت سال بروز ندارد البته وجود دارد ولی بروز ندارد. وقتی بچه وارد مدرسه می شود مادر باید مراقبت کند زیرا با ورود به دوره آموزشگاهی غرایز بروز پیدا می کند با اینکه جدی نیست ولی شما باید پوشش را مراعات کنید.
بچه ها با ورود به دوازده سالگی نوجوان می شوند و باید مراقب بیشتری بشود زیرا غرایز در نوجوان جدی تر می شود. پسرها به طور معمول در پانزده سالگی به بلوغ جنسی می رسند و مادر باید مراقبت بیشتری بکند زیرا فرزند در اوج غرایز است. اگر شما در دوره ای پوشش و آرایش را جلوی فرزندان پسر رعایت نکنید ممکن است که بلوغ جنسی آنها را جلوتر بیندازید. یکی از علل بلوغ زودرس بچه ها همین مسئله است. اگر شما فرزند بالای هفت سال دارید باید پوشش و آرایش خودتان را مدیریت کنید یعنی پوشش و آرایش مربوط به خلوت شما باشد. بعضی ها فکر می کنند که فرزند ما محرم هستند و نباید جلوی آنها پوشش رعایت بشود. البته این درست است ولی اگر فرزند شما در سن قبل از آموزشگاهی، قسمتی از بدن شما را ببیند، آزار نمی بیند ولی از آن عکس می گیرد و بعدا او را آزار می دهد یعنی در زمان بلوغ جنسی. اگر فرزند شما در زمان بلوغ و نوجوانی قسمتی از بدن مادر را ببیند بالفعل او را اذیت می کند و ممکن است که دچار انحرافات اخلاقی بشود. درست است که فرزند شما به شما محرم است ولی باید محدودیتی باشد. رعایت مسائل جنسی در نزد کودکی که هم خانه ی ماست با ما زندگی میکند و آسوده و بی دغدغه رفت وآمد می کند، موجب حفظ سلامت جنسی و بلوغی کودک میشود.
مادری که در مقابل فرزند شرم وحیارا حفظ کند وموجبات تضعیف آن را فراهم نیاورد؛ تصویر زیبا ودلنشین و آبرومندانه ایی از خود در آینه ی ذهن کودک منعکس کرده و اسباب سعادت او را فراهم آورده است. کودکان به دقت رفتار والدین خود را پیگیری میکنند تقلید میکنند، الگو میگیرند، اظهار میکنند ودر آلبوم پاک نشدنی ذهن کنجکاو و نورس خود ثبت وبررسی میکنند. پوشش قدری راحت مادر و پدر تا قبل از شش سالگی نگران کننده نیست.
آموزش مسائل جنسی به کودکان سنین مختلف
اما بین سن شش الی دوازده سالگی کودک با گرافیک بالا تصویر برداری می کند. یعنی او را مبتلا به انحراف اخلاقی نمی کند اما در ذهن کودک ثبت شده باقی می ماند. با ورود به سن دوازده سالگی وبلوغ پوشیدن لباس های نیمه عریان و باز، تنگ، نازک و بدن نما ی والدین تاثیر سوء دارد وکودک را اذیت میکند. این یک واقعیت است و از بزرگسالان بسیاری نقل شده است. اسلام دستورات زیبایی در این زمینه داده است: مانند; ورود به اتاق پدرو مادر پس از کسب اجازه، رعایت حجاب در منزل منهای مقدار معمولی که نمایان میشود، تحریم نگاه به فیلم ، ترانه وصداهای نامشروع و ناپاک، پوشاندن صورت نوزادهنگام آمیزش، حفظ حیای شرمگاه کودک تادوسالگی ورعایت مضاعف از دو تا پنج سالگی و… میباشد.
بچه ها با ورود به دوازده سالگی نوجوان می شوند و باید مراقب بیشتری بشود زیرا غرایز در نوجوان جدی تر می شود. پسرها به طور معمول در پانزده سالگی به بلوغ جنسی می رسند و مادر باید
مراقبت بیشتری بکند زیرا فرزند در اوج غرایز است. اگر شما در دوره ای پوشش و آرایش را جلوی فرزندان پسر رعایت نکنید ممکن است که بلوغ جنسی آنها را جلوتر بیندازید. یکی از علل بلوغ زودرس بچه ها همین مسئله است. اگر شما فرزند بالای هفت سال دارید باید پوشش و آرایش خودتان را مدیریت کنید یعنی پوشش و آرایش مربوط به خلوت شما باشد
جنین نسبت به موسیقی بسیار حساس و در زمان نوزادی هوشیار است. لذا لازم است والدین تدبیری در جدا نمودن بستر نوزاد از خود داشته باشند. کودکان دارای روح بزرگ و الهی ومومن هستند. ومطلوب را از نامطلوب جدا میکنند ودرک والایی دارند.
ادامه دارد…..
دیدگاهتان را بنویسید